U bent hier

workshops

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een creatieve workshop! 

Handletteren is helemaal hip! Het is al enkele jaren erg populair en de trend zet zich nog steeds door!
 
De volgende workshops worden momenteel door M-sjtiehl gegeven:
Handletteren 
Brushletteren
Handletteren met krijt
Letteren op porcelein
Handletteren en Illustreren (gevorderden)  NIEUW
Handletteren en Illustreren met alcoholmarkers  NIEUW
Urban Sketching  NIEUW

Handletteren
Na een korte uitleg, waarbij je handige trucs en tips krijgt aangereikt, ga je eerst kort oefenen met het tekenen van verschillende lettertypes. Daarna maak je een schets van een door jou gekozen quote, voor op je eigen kaart of mini-poster, die je verder uit gaat werken. Een mooi handschrift is absoluut geen vereiste, dus iedereen, jong en oud, kan na deze workshop aan de slag en zo eigen, unieke creaties maken.
De workshop handletteren is vooral ontspannen en gezellig. Uiteraard hoort hier een lekker kopje koffie of thee met wat lekkere verwennerij bij, gevolgd door enkele luxe hapjes en een drankje! Hapjes en drankjes worden op locatie verzorgd door de Ringoven. Dit is bij de prijs inbegrepen!

Brushletteren
De workshop Brushletteren is een ideale opstap na een workshop handletterens! Het tekenen met brushstiften vereist een bepaalde techniek, die ik je hier eigen maak. Het vergt enig oefenwerk, maar je kunt er veel van je eigen creativiteit en stijl in kwijt. 

Handletteren met krijt
Tijdens de workshop leer je alles wat je moet weten om de mooiste, handgetekende krijtontwerpen te maken, door het werken met krijtstiften en gewoon schoolkrijt te combineren! 

Letteren op porcelein
Met speciale porceleinstiften creëer je jouw gewenste quote of illustratie, waarbij ik je de tips en trucs aanreik voor het bereiken van het mooiste resultaat.
Het aanbod van servies kan per workshop verschillen. Eigen servies meenemen om op te pimpen is uiteraard ook mogelijk! 

Handletteren en illustreren
Degenen die al meer gevorderd zijn in het handletteren en hun creaties met illustraties op een hoger niveau willen brengen, is deze workshop heel geschikt.
Je leert composities maken, werken met schaduwlijnen en het aanbrengen van kleur. Dit alles gecombineerd met je geletterde tekst.
Deze nieuwe combinatievorm is ook mogelijk met alcoholmarkers, waarbij het effect van het blenden van kleuren een prachtige uitwerking heeft.

Urban Sketching

Opgave voor een workshop bij voorkeur via de mail: info@m-sjtiehl.nl.
Mocht je zelf met een groepje aan de slag willen, of heb je een speciaal verzoek, neem gerust contact met me op zodat we de mogelijkheden verder kunnen afstemmen! Een vrijgezellenfeest opvullen, een speciale nichtjesdag, uitstapje van de vrouwenbond....mogelijkheden genoeg om voor kleine en grote groepen in te vullen.
Ook voor workshops voor het bedrijfsleven kun je bij mij terecht. Samen met je personeel aan de slag voor het maken van de mooiste menukaarten en/of krijtborden! Informeer naar de mogelijkheden!!

Agenda Workshops:

De Ringoven, Ringovenstraat 12, 5981 AL Panningen. http://www.deringoven.nl/
Alle workshops bij de Ringoven zijn van 13.30 - 16.00 uur.
Zaterdag 11-4-2020 Workshop handletteren en Illustreren
Zaterdag 18-4-2020 Workshop handletteren en Illustreren met alcoholmarkers 

Workshops op locatie zijn altijd mogelijk!
Informeer vrijblijvend naar data en invulling van de workshops!
Minimum aantal personen: 6