U bent hier

projecten

Kerstworkshop Christmaholic

Hartje zomer mocht ik een kerstworkshop Handletteren verzorgen bij Christmaholic!
Deze fanatieke blogger over Kerstmis mag op duizenden volgers rekenen en op deze feestelijke bijeenkomst werd er een preview gegeven over de nieuwe kersttrends!
Het was een hele eer om deze workshop voor haar en haar medebloggers te mogen geven!!

Project de Heuf

Sinds de rigoureuze verbouwing denkt m-sjtiehl mee over een zo sfeervol mogelijke inrichting van sportcomplex de Heuf van handbalvereniging Bevo HC.
Na het stylingadvies- en begeleiding gedurende de verbouwing heeft m-sjtiehl samen met Arton Dekkleden en reclame B.V. en Fotografie Günther Robbrecht de handen uit de mouwen gestoken voor het aankleden van hal 2.

Interieuradvies

Een interieuradvies kan al vormende een andere wending krijgen dan je oorspronkelijk in gedachten had. Verrassend en inspirerend wanneer je eigenlijke idee verandert in een heel nieuw concept.

Interieuradvies

Twee blije mensen die erg enthousiast waren met mijn kleur- en stylngadvies op maat!
Hun interieurwensen waren rust, warmte en eenheid in een modern interieur. Dit heb ik gecreëerd met zachte tinten en stoere, natuurlijke materialen.

 

Krijtwand Gastrobar TOF

Gastrobar TOF in Venray is een café/restaurant waar veel aandacht is besteed aan de sfeervolle inrichting, met veel oog voor detail. Ik vind het dan ook een hele eer dat ik door hen werd benaderd om een krijtwand te maken voor het grote assortiment wijnen wat ze in huis hebben. Het is een van mijn eerste grote projecten waar ik nog steeds erg trots op ben. Wanneer het assortiment wijzigt mag ik de muur weer bijwerken, wat ik dan met heel veel plezier doe! Waarbij Janne me graag op haar vrije dag helpt!

Pagina's