U bent hier

In de Picture!

Sinds de start van bedrijf m-sjtiehl, zijn mijn werkzaamheden bij sommige mensen wel opgevallen. Zo word ik vernoemd in het boek "meer met letters" van Studio Suikerzoet. Bij Martine heb ik de eerste stappen in het handletteren gezet en ik ben dan ook enorm vereerd dat ik een speciaal plekje in haar boek heb gekregen! Uiteraard was ik bij de presentatie van haar boek aanwezig. Ik hoop nog jaren met haar samen te werken en ons enthousiasme voor het tekenen van letters op anderen over te brengen!

Ook zag ik de door mij gemaakte krijtmuur bij Gastrobar TOF in Venray, terugkomen in het tijdschrift Navenant! Ook hier natuurlijk erg blij mee! Zie meerdere foto's van deze krijtmuur bij Projecten.

m-sjtiehl werkt nauw samen met Marcel Klompen van Apendi Meubilair. Apendi Meubilair is gespecialiseerd in het vervaardigen van meubels (op maat), interieurprojecten, keukens en houtbewerkingen.
Door onze samenwerking kunnen plannen sneller en gemakkelijker ten uitvoer worden gebracht. Het tijdschrift FIJN-Magazine heeft een artikel gewijd aan onze bedrijven.
Apendi Meubilair http://apendimeubilair.nl